| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 637/N36 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Prima menţ. de resp. | (coperta) Kerry,Eugen |
| Numărul părţii | Agricultur |
| Numele părţii | Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Ceres |
| Data publicării | 1982 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 96p. |
| Serii | |
| Titlul seriei | Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi |
| Numărul părţii | Agricultur |
| Titlu | |
| Titlu | Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine Agricultur : Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | produse ale animalelor |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 637.5:636.4 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 637 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | NEDELNIUC,VASILE |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 203680 / 276876 | Filiala Burdujeni | Împrumut | Da | 637/N36 | |
| 2. | 242595 / 276875 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 637/N36 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Filiala Burdujeni | Împrumut | 1 |
|