Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine Agricultur : Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1982
Subiect produse ale animalelor chat

637/N36

NEDELNIUC,VASILE
    Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine / (coperta) Kerry,Eugen.- Bucureşti : Ceres , 1982.
    96p..- (Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi).

    1. produse ale animalelor

637.5:636.4

035 __ $a637/N36
101 __ $aROM
200 __ $aFactorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine $bCarte tipărită $f(coperta) Kerry,Eugen $hAgricultur $iŞtiinţa şi Tehnica pentru Toţi
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1982
215 __ $a96p.
225 __ $aŞtiinţa şi Tehnica pentru Toţi $hAgricultur
299 __ $aFactorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine Agricultur : Ştiinţa şi Tehnica pentru Toţi
606 __ $aproduse ale animalelor
675 __ $a637.5:636.4
686 __ $a637
700 __ $aNEDELNIUC,VASILE
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 012746 / 276878 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 637/N36
2. 012745 / 276877 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 637/N36
3. 203680 / 276876 Filiala Burdujeni Împrumut Da 637/N36
4. 242595 / 276875 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 637/N36
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Filiala Burdujeni Împrumut 1
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 2

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu