Tehnologia preparatelor din carne : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici

Autor chat
Editura De Stat Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1961
Subiect produse ale animalelor chat

637/C41

CHERCIU,I. / SÎRBU,P.
    Tehnologia preparatelor din carne : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici.- Bucureşti : De Stat Didactică şi Pedagogică , 1961.
    276p. cu fig..

    1. produse ale animalelor

664.8/.9(075.36)

035 __ $a637/C41
101 _0 $aROM
200 _0 $aTehnologia preparatelor din carne $bCarte tipărită $eManual pentru şcolile profesionale de ucenici
210 _# $aBucureşti $cDe Stat Didactică şi Pedagogică $d1961
215 __ $a276p. cu fig.
299 __ $aTehnologia preparatelor din carne : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici
606 __ $aproduse ale animalelor
675 __ $a664.8/.9(075.36)
686 __ $a637
700 _0 $aCHERCIU,I. / SÎRBU,P.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 242614 / 085577 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 637/C41
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu