Tezaurul gastronomiei româneşti: Borşuri şi ciorbe. 184 de reţete de bază şi 424 de variante : Toate borşurile şi ciorbele de cel puţin 100 de ani 1918-2018

Autor chat
Editura Paideia chat
Loc publicare Bucureşti
An 2017
ISBN 9786067481921
Note Fotografii; bibliografii

641.5/T27

TATULICI,MIHAI
    Tezaurul gastronomiei româneşti: Borşuri şi ciorbe. 184 de reţete de bază şi 424 de variante : Toate borşurile şi ciorbele de cel puţin 100 de ani 1918-2018.- Bucureşti : Paideia , 2017.
    310p..    
    Fotografii; bibliografii.
    ISBN 9786067481921

641.5

010 __ $a9786067481921
035 __ $a641.5/T27
101 _0 $arum
200 _0 $aTezaurul gastronomiei româneşti: Borşuri şi ciorbe. 184 de reţete de bază şi 424 de variante $bCarte tipărită $eToate borşurile şi ciorbele de cel puţin 100 de ani 1918-2018
210 _# $aBucureşti $cPaideia $d2017
215 __ $a310p.
299 __ $aTezaurul gastronomiei româneşti: Borşuri şi ciorbe. 184 de reţete de bază şi 424 de variante : Toate borşurile şi ciorbele de cel puţin 100 de ani 1918-2018
300 __ $aFotografii; bibliografii
675 __ $a641.5
686 __ $a641.5
700 _0 $aTATULICI,MIHAI
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 423008 / 585022 Fond Bucovina Împrumut la sala de lectură Da 641.5/T27
2. 423001 / 585021 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 641.5/T27
3. 423002 / 585020 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Nu 641.5/T27
4. 423003 / 585019 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 641.5/T27
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Fond Bucovina Împrumut la sala de lectură 1
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 2

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu