| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 663/T32 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | RUM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Tehnologia produselor fermentative |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Alte informaţii la titlu | vinul, rachiul, oţetul |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1951 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 364p. cu fig. |
| Serii | |
| Titlul seriei | Ministerul Industriei Alimentare |
| Titlu | |
| Titlu | Tehnologia produselor fermentative : vinul, rachiul, oţetul |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | tehnologie chimică / industria băuturilor |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 663 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 663 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 409875 / 008148 | Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 663/T32 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|