Tehnologia produselor fermentative : vinul, rachiul, oţetul

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1951
Subiect tehnologie chimică / industria băuturilor chat

663/T32

    Tehnologia produselor fermentative : vinul, rachiul, oţetul.- Bucureşti : Tehnică , 1951.
    364p. cu fig..- (Ministerul Industriei Alimentare).

    1. tehnologie chimică / industria băuturilor

663

035 __ $a663/T32
101 _0 $aRUM
200 _0 $aTehnologia produselor fermentative $bCarte tipărită $evinul, rachiul, oţetul
210 _# $aBucureşti $cTehnică $d1951
215 __ $a364p. cu fig.
225 _0 $aMinisterul Industriei Alimentare
299 __ $aTehnologia produselor fermentative : vinul, rachiul, oţetul
606 __ $atehnologie chimică / industria băuturilor
675 __ $a663
686 __ $a663
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 409875 / 008148 Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură Da 663/T32
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu