Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 637/O88 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia produselor din carne |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1979 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 424p. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia produselor din carne |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | produse ale animalelor |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.9_637.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 637 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | OȚEL,ION |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 242589 / 254491 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 637/O-88 |