Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie = Manual pentru şcoli profesionale anul II şi licee de specialitate anul IV

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1974

64/B73

RAŢIU,CECILIA DOINA
    Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie = Manual pentru şcoli profesionale anul II şi licee de specialitate anul IV.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1974.
    278p..

641

035 __ $a64/B73
101 __ $aROM
200 __ $aTehnologia produselor de cofetărie şi patiserie $bCarte tipărită $dManual pentru şcoli profesionale anul II şi licee de specialitate anul IV
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1974
215 __ $a278p.
299 __ $aTehnologia produselor de cofetărie şi patiserie = Manual pentru şcoli profesionale anul II şi licee de specialitate anul IV
675 __ $a641
686 __ $a64
700 __ $aBOTIŞ,ELEONORA
700 __ $aRAŢIU,CECILIA DOINA
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 274216 / 202578 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 64/B73
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu