| Autor | GRIGORIU,VALENTIN chat |
| Editura | Didactică şi Pedagogică chat |
| Loc publicare | Bucureşti |
| An | 1963 |
| Subiect | produse ale animalelor chat |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 664/G84 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Tehnologia preparatelor şi conservelor din carne |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Prima menţ. de resp. | (coautor) Gh. Crăciunescu |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Didactică şi Pedagogică |
| Data publicării | 1963 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 520p.:fig._10p |
| Titlu | |
| Titlu | Tehnologia preparatelor şi conservelor din carne |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | produse ale animalelor |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 664.9 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | GRIGORIU,VALENTIN |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 242601 / 107255 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 637/G84 |