Tehnologia preparatelor din carne = Manual pentru şcoli profesionale, anii I- II

Autor chat
Editura Didactică şi pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1973

664/C40

GRIGORIU,VALENTIN
    Tehnologia preparatelor din carne = Manual pentru şcoli profesionale, anii I- II.- Bucureşti : Didactică şi pedagogică , 1973.
    432p..

664.9(075)

035 __ $a664/C40
101 __ $aROM
200 __ $aTehnologia preparatelor din carne $bCarte tipărită $dManual pentru şcoli profesionale, anii I- II
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi pedagogică $d1973
215 __ $a432p.
299 __ $aTehnologia preparatelor din carne = Manual pentru şcoli profesionale, anii I- II
675 __ $a664.9(075)
686 __ $a664
700 __ $aCHERCIU,ION
700 __ $aGRIGORIU,VALENTIN
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu