Autor | CHERCIU,ION chat |
Editura | Didactică şi pedagogică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1973 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 664/C40 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia preparatelor din carne |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Titlu paralel propriu-zis | Manual pentru şcoli profesionale, anii I- II |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Didactică şi pedagogică |
Data publicării | 1973 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 432p. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia preparatelor din carne = Manual pentru şcoli profesionale, anii I- II |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.9(075) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | CHERCIU,ION |
GRIGORIU,VALENTIN |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota |
---|