Procesarea industrială a legumelor şi fructelor

Autor chat
Editura Sitech
Loc publicare Craiova
An 2014
Subiect tehnologia fabricarii bauturilor racoritoare chat
fabricarea produselor gata de utilizare si a celor pre-gatite chat
conservarea fructelor si legumelor prin deshidratare chat
tehnologia fabricarii produselor din fructe conservate cu zahar chat
deshidratarea osmotica a fructelor si legumelor chat
conservarea prin concentrare in procesarea legumelor si fructelor chat
conservarea prin acidificare artificiala (marinarea) chat
conservarea prin fermentatie lactica a produselor vegetale chat
conservarea cu antisepticiin procesarea legumelor si fructelor chat
folosirea radiatiilor ionizante la conservarea legumelor si fructelor chat
tratamentul termic in procesarea legumelor si fructelor chat
conservarea legumelor si fructelor prin congelare chat
conservarea legumelor sifructelor prin ambalare in atmosfera modificata chat
conservarea legumelor si fructelor prin refrigerare chat
degradari calitative ale legumelor si fructelor determinate de mocroorganisme chat
calitatea nutritionala a legumelor si fructelor chat
ISBN 9786061143153

664/N89

NOUR,VIOLETA
    Procesarea industrială a legumelor şi fructelor.- Craiova : Sitech , 2014.
    526p..
    ISBN 9786061143153

    1. tehnologia fabricarii bauturilor racoritoare
    2. fabricarea produselor gata de utilizare si a celor pre-gatite
    3. conservarea fructelor si legumelor prin deshidratare
    4. tehnologia fabricarii produselor din fructe conservate cu zahar
    5. deshidratarea osmotica a fructelor si legumelor
    6. conservarea prin concentrare in procesarea legumelor si fructelor
    7. conservarea prin acidificare artificiala (marinarea)
    8. conservarea prin fermentatie lactica a produselor vegetale
    9. conservarea cu antisepticiin procesarea legumelor si fructelor
    10. folosirea radiatiilor ionizante la conservarea legumelor si fructelor
    11. tratamentul termic in procesarea legumelor si fructelor
    12. conservarea legumelor si fructelor prin congelare
    13. conservarea legumelor sifructelor prin ambalare in atmosfera modificata
    14. conservarea legumelor si fructelor prin refrigerare
    15. degradari calitative ale legumelor si fructelor determinate de mocroorganisme
    16. calitatea nutritionala a legumelor si fructelor

664.84/85

010 __ $a9786061143153
035 __ $a664/N89
101 _0 $arum
200 _0 $aProcesarea industrială a legumelor şi fructelor $bCarte tipărită
210 _# $aCraiova $cSitech $d2014
215 __ $a526p.
299 __ $aProcesarea industrială a legumelor şi fructelor
606 __ $atehnologia fabricarii bauturilor racoritoare
606 __ $afabricarea produselor gata de utilizare si a celor pre-gatite
606 __ $aconservarea fructelor si legumelor prin deshidratare
606 __ $atehnologia fabricarii produselor din fructe conservate cu zahar
606 __ $adeshidratarea osmotica a fructelor si legumelor
606 __ $aconservarea prin concentrare in procesarea legumelor si fructelor
606 __ $aconservarea prin acidificare artificiala (marinarea)
606 __ $aconservarea prin fermentatie lactica a produselor vegetale
606 __ $aconservarea cu antisepticiin procesarea legumelor si fructelor
606 __ $afolosirea radiatiilor ionizante la conservarea legumelor si fructelor
606 __ $atratamentul termic in procesarea legumelor si fructelor
606 __ $aconservarea legumelor si fructelor prin congelare
606 __ $aconservarea legumelor sifructelor prin ambalare in atmosfera modificata
606 __ $aconservarea legumelor si fructelor prin refrigerare
606 __ $adegradari calitative ale legumelor si fructelor determinate de mocroorganisme
606 __ $acalitatea nutritionala a legumelor si fructelor
675 __ $a664.84/85
686 __ $a664
700 _0 $aNOUR,VIOLETA
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 412025 / 569968 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 664/N89
2. 412026 / 569967 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 664/N89
3. 412016 / 569966 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 664/N89
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 2

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu