NOUR,VIOLETA Procesarea industrială a legumelor şi fructelor.- Craiova : Sitech , 2014. 526p.. ISBN 9786061143153
1. tehnologia fabricarii bauturilor racoritoare 2. fabricarea produselor gata de utilizare si a celor pre-gatite 3. conservarea fructelor si legumelor prin deshidratare 4. tehnologia fabricarii produselor din fructe conservate cu zahar 5. deshidratarea osmotica a fructelor si legumelor 6. conservarea prin concentrare in procesarea legumelor si fructelor 7. conservarea prin acidificare artificiala (marinarea) 8. conservarea prin fermentatie lactica a produselor vegetale 9. conservarea cu antisepticiin procesarea legumelor si fructelor 10. folosirea radiatiilor ionizante la conservarea legumelor si fructelor 11. tratamentul termic in procesarea legumelor si fructelor 12. conservarea legumelor si fructelor prin congelare 13. conservarea legumelor sifructelor prin ambalare in atmosfera modificata 14. conservarea legumelor si fructelor prin refrigerare 15. degradari calitative ale legumelor si fructelor determinate de mocroorganisme 16. calitatea nutritionala a legumelor si fructelor
664.84/85
010__ $a9786061143153 035__ $a664/N89 101_0 $arum 200_0 $aProcesarea industrială a legumelor şi fructelor $bCarte tipărită 210_# $aCraiova $cSitech $d2014 215__ $a526p. 299__ $aProcesarea industrială a legumelor şi fructelor 606__ $atehnologia fabricarii bauturilor racoritoare 606__ $afabricarea produselor gata de utilizare si a celor pre-gatite 606__ $aconservarea fructelor si legumelor prin deshidratare 606__ $atehnologia fabricarii produselor din fructe conservate cu zahar 606__ $adeshidratarea osmotica a fructelor si legumelor 606__ $aconservarea prin concentrare in procesarea legumelor si fructelor 606__ $aconservarea prin acidificare artificiala (marinarea) 606__ $aconservarea prin fermentatie lactica a produselor vegetale 606__ $aconservarea cu antisepticiin procesarea legumelor si fructelor 606__ $afolosirea radiatiilor ionizante la conservarea legumelor si fructelor 606__ $atratamentul termic in procesarea legumelor si fructelor 606__ $aconservarea legumelor si fructelor prin congelare 606__ $aconservarea legumelor sifructelor prin ambalare in atmosfera modificata 606__ $aconservarea legumelor si fructelor prin refrigerare 606__ $adegradari calitative ale legumelor si fructelor determinate de mocroorganisme 606__ $acalitatea nutritionala a legumelor si fructelor 675__ $a664.84/85 686__ $a664 700_0 $aNOUR,VIOLETA