| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 664/S41 |
| 664/S41 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1982 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 416p. |
| Titlu | |
| Titlu | Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 661.1/.4: 664 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | SEGAL,BRAD |
| BALINT,CONSTANŢA | |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 188189 / 326876 | Filiala Obcini | Împrumut | Da | 664/S41 | |
| 2. | 292536 / 284755 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 664/S41 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Filiala Obcini | Împrumut | 1 |
|