| ISBN | |
| Număr ISBN | 9739576133 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 641.5/B22 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Preparate culinare. Vol. 1 |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Titlu paralel propriu-zis | Serial |
| Aperitive şi antreuri, sosuri, salate, budinci şi sufleuri | |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Comir |
| Data publicării | 1994 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 120p. |
| Titlu | |
| Titlu | Preparate culinare. Vol. 1 = Serial |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.5 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 641.5 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BALMEZ,DIDI |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 274223 / 387248 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 641.5/B22 |