ISBN | |
Număr ISBN | 9739576133 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 641.5/B22 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare. Vol. 1 |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Titlu paralel propriu-zis | Serial |
Aperitive şi antreuri, sosuri, salate, budinci şi sufleuri | |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Comir |
Data publicării | 1994 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 120p. |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare. Vol. 1 = Serial |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 641.5 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BALMEZ,DIDI |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 274223 / 387248 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 641.5/B22 |