| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 64/O-42 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Preparate culinare reci |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Prima menţ. de resp. | (coperta) Enigărescu,Doina |
| Menţiuni de ediţie | |
| Menţiuni de ediţie | a II-a îmbunătăţită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1976 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 192p. |
| Titlu | |
| Titlu | Preparate culinare reci |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641 |
| 641.5 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | OLEXIUC,NICOLAE |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 203751 / 221128 | Filiala Burdujeni | Împrumut | Da | 641.5/O-42 | |
| 2. | 274078 / 221127 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 64/O-42 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Filiala Burdujeni | Împrumut | 1 |
|