Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/O-42 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare reci |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | (coperta) Enigărescu,Doina |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | a II-a îmbunătăţită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1976 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 192p. |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare reci |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641 |
641.5 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | OLEXIUC,NICOLAE |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 203751 / 221128 | Filiala Burdujeni | Împrumut | Da | 641.5/O-42 | |
2. | 274078 / 221127 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 64/O-42 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
Filiala Burdujeni | Împrumut | 1 |
|