Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 664/F12 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1962 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 136p. cu fig. |
Titlu | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | reţete culinare/ conservarea alimentelor |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | FÂCIU,GH. |
OŢEL,TAISIA |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 268989 / 091134 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 664/F12 | |
2. | 133620 / 091133 | Secţia Împrumut pentru Adulţi | Împrumut | Da | 664/F12 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
Secţia Împrumut pentru Adulţi | Împrumut | 1 |
|