| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 664/F12 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1962 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 136p. cu fig. |
| Titlu | |
| Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | reţete culinare/ conservarea alimentelor |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 664 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | FÂCIU,GH. |
| OŢEL,TAISIA | |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 268989 / 091134 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 664/F12 |