Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare Agricultur : Ştiinţă şi tehnică pentru toţi

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1989
ISBN 9734000047

641/C33

BEREŞIU,ILEANA
    Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare.- Bucureşti : Ceres , 1989.
    165p..- (Ştiinţă şi tehnică pentru toţi).
    ISBN 9734000047

641.5

010 __ $a9734000047
035 __ $a641/C33
101 __ $aROM
200 __ $aPlante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare $bCarte tipărită $hAgricultur $iŞtiinţă şi tehnică pentru toţi
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1989
215 __ $a165p.
225 __ $aŞtiinţă şi tehnică pentru toţi $hAgricultur
299 __ $aPlante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare Agricultur : Ştiinţă şi tehnică pentru toţi
675 __ $a641.5
686 __ $a641
700 __ $aCEAUŞESCU,MARIA-ELENA
700 __ $aDORU,GABRIELA
700 __ $aBEREŞIU,ILEANA
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 015247 / 330778 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 641/C33
2. 188067 / 330777 Filiala Obcini Împrumut Da 641/C33
3. 203730 / 330776 Filiala Burdujeni Împrumut Da 641/C33
4. 274204 / 330775 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 641/C33
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Filiala Burdujeni Împrumut 1
Filiala Obcini Împrumut 1
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu