Organizarea şi tehnica comerţului cu carne : Manual pentru şcolile profesionale comerciale

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1963
Subiect economie / produse ale animalelor / carne chat

338/E93

EVANGHELIU,CONSTANTIN / FLORESCU,DUMITRU
    Organizarea şi tehnica comerţului cu carne : Manual pentru şcolile profesionale comerciale.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1963.
    208p. cu il. + 3f..

    1. economie / produse ale animalelor / carne

338:637.5(075.36)

035 __ $a338/E93
101 _0 $aRUM
200 _0 $aOrganizarea şi tehnica comerţului cu carne $bCarte tipărită $eManual pentru şcolile profesionale comerciale
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1963
215 __ $a208p. cu il. + 3f.
299 __ $aOrganizarea şi tehnica comerţului cu carne : Manual pentru şcolile profesionale comerciale
606 __ $aeconomie / produse ale animalelor / carne
675 __ $a338:637.5(075.36)
686 __ $a338
700 _0 $aEVANGHELIU,CONSTANTIN / FLORESCU,DUMITRU
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 021975 / 099276 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 338/E93
2. 409780 / 099275 Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură Da 338/E93
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură 1
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu