Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publice şi hoteliere = Manual pentru clasa a XI-a şi şcoli profesionale

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1986

641/C63

COMAN,GHEORGHE
    Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publice şi hoteliere = Manual pentru clasa a XI-a şi şcoli profesionale / (coautor) Bujoreanu,Gheorghe / (grafică copertă) Sîrbu,Nicolae.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1986.
    67p..

641

035 __ $a641/C63
101 __ $aROM
200 __ $aOrganizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publice şi hoteliere $bCarte tipărită $dManual pentru clasa a XI-a şi şcoli profesionale $f(coautor) Bujoreanu,Gheorghe $f(grafică copertă) Sîrbu,Nicolae
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1986
215 __ $a67p.
299 __ $aOrganizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publice şi hoteliere = Manual pentru clasa a XI-a şi şcoli profesionale
675 __ $a641
686 __ $a641
700 __ $aCOMAN,GHEORGHE
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu