Metode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare București
An 1987

664/S41

SEGAL,RODICA
    Metode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare.- București : Ceres , 1987.
    222p..

035 __ $a664/S41
101 __ $aROM
200 __ $aMetode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare $bCarte tipărită
210 __ $aBucurești $cCeres $d1987
215 __ $a222p.
299 __ $aMetode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare
686 __ $a664
700 __ $aSEGAL,BRAD
700 __ $aCOSTIN,GHEORGHE
700 __ $aSEGAL,RODICA
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 292537 / 319482 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 664/S41
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu