| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 664/S41 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Metode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | București |
| Editura | Ceres |
| Data publicării | 1987 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 222p. |
| Titlu | |
| Titlu | Metode moderne privind îmbogîțirea valorii nutritive a produselor alimentare |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 664 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | SEGAL,BRAD |
| COSTIN,GHEORGHE | |
| SEGAL,RODICA | |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 292537 / 319482 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 664/S41 |