| Titlu | |
| Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospilitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri: Tematică pentru formare profesională |
| Indici CZU | |
| Indice de bază CZU | 65.012.4 |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospilitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri: Tematică pentru formare profesională |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | STAVROSITU,STERE |
| ISBN | |
| Număr ISBN | 9789734640522 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 65.012.4/S80 |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 65.012.4:641.5 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 65.012.4 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Iaşi |
| Editura | Polirom |
| Data publicării | 2014 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 544p. |
| Material însoţitor | Fotografii; bibliografie |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 446767 / 596149 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 65.012.4/S80 |