Titlu | |
Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospilitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri: Tematică pentru formare profesională |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 65.012.4 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Managementul calităţii serviciilor şi ospilitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri: Tematică pentru formare profesională |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | STAVROSITU,STERE |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789734640522 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 65.012.4/S80 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 65.012.4:641.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 65.012.4 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | Polirom |
Data publicării | 2014 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 544p. |
Material însoţitor | Fotografii; bibliografie |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 446767 / 596149 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 65.012.4/S80 |