| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 613/I-38 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Igiena în industria alimentară |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Prima menţ. de resp. | (coord.) V. Teodoru |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Ceres |
| Data publicării | 1979 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 244p. |
| Titlu | |
| Titlu | Igiena în industria alimentară |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | igienă |
| contaminarea microbiană a produselor alimentare | |
| apa în industria alimentară | |
| dezinfecţia, dezinsecţia | |
| controlul de laborator | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 613.6:664 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 613 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 257945 / 249354 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 613/I-38 |