Ghid pentru controlul alimentelor de origine animală

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1973
Subiect igiena publică chat
carnea chat
conservele chat
pestele, icrele, crustaceele, broaştele chat
mierea de albine chat

614/P79

POPA,GAVRILĂ / POPESCU, NICOLAE F.
    Ghid pentru controlul alimentelor de origine animală.- Bucureşti : Ceres , 1973.
    291p..

    1. igiena publică
    2. carnea
    3. conservele
    4. pestele, icrele, crustaceele, broaştele
    5. mierea de albine

614.3:637

299 __ $aGhid pentru controlul alimentelor de origine animală
975 __ $a614.3
955 __ $a1
200 __ $aGhid pentru controlul alimentelor de origine animală $bCarte tipărită
700 __ $aPOPA,GAVRILĂ / POPESCU, NICOLAE F.
035 __ $a614/P79
675 __ $a614.3:637
686 __ $a614
606 __ $aigiena publică
606 __ $acarnea
606 __ $aconservele
606 __ $apestele, icrele, crustaceele, broaştele
606 __ $amierea de albine
101 __ $aROM
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1973
215 __ $a291p.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 023146 / 200716 Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut Da 614P79
2. 257708 / 200715 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 614/P79
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Secţia Împrumut pentru Adulţi Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu