| Autor | BRAUCHLE,ALFRED chat |
| Editura | Philipp Reclam jun. |
| Loc publicare | Leipzig |
| An | 1929 |
| Subiect | medicină / igiena nutriţiei chat |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 61/B81 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | germana |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Menţiuni de ediţie | |
| Menţiuni de ediţie | a 3- a |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Leipzig |
| Editura | Philipp Reclam jun. |
| Data publicării | 1929 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 76p. |
| Serii | |
| Titlul seriei | Universal-Bibliothek |
| Numărul părţii | 6994 |
| Titlu | |
| Titlu | Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | medicină / igiena nutriţiei |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 61 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BRAUCHLE,ALFRED |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 408266 / 054421 | Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 61/B81 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|