Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst

Autor chat
Editura Philipp Reclam jun.
Loc publicare Leipzig
An 1929
Subiect medicină / igiena nutriţiei chat

61/B81

BRAUCHLE,ALFRED
    Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst.- a 3- a.- Leipzig : Philipp Reclam jun. , 1929.
    76p..- (Universal-Bibliothek).

    1. medicină / igiena nutriţiei

61

035 __ $a61/B81
101 _0 $agermana
200 _0 $aGekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst $bCarte tipărită
205 __ $aa 3- a
210 _# $aLeipzig $cPhilipp Reclam jun. $d1929
215 __ $a76p.
225 _0 $aUniversal-Bibliothek $h6994
299 __ $aGekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst
606 __ $amedicină / igiena nutriţiei
675 __ $a61
686 __ $a61
700 _0 $aBRAUCHLE,ALFRED
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 408266 / 054421 Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură Da 61/B81
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
Fond Documentar Lectură Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu