Autor | BRAUCHLE,ALFRED chat |
Editura | Philipp Reclam jun. |
Loc publicare | Leipzig |
An | 1929 |
Subiect | medicină / igiena nutriţiei chat |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 61/B81 |
Limba resursei | |
Limba textului | germana |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | a 3- a |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Leipzig |
Editura | Philipp Reclam jun. |
Data publicării | 1929 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 76p. |
Serii | |
Titlul seriei | Universal-Bibliothek |
Numărul părţii | 6994 |
Titlu | |
Titlu | Gekocht oder roh? Neuzeitliche Ernahrungskunst |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | medicină / igiena nutriţiei |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 61 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BRAUCHLE,ALFRED |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 408266 / 054421 | Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 61/B81 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
Fond Documentar Lectură | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|