Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/D22 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Ceres |
Data publicării | 1976 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 148p.cu fig. |
Titlu | |
Titlu | Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 636.033:636.2 |
65.012.4_658.5:636.2 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 636 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | DAVID,NICOLAE |
DINU,ION |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 238874 / 222048 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 636/D22 |