| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 636/D22 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Ceres |
| Data publicării | 1976 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 148p.cu fig. |
| Titlu | |
| Titlu | Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 636.033:636.2 |
| 65.012.4_658.5:636.2 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 636 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | DAVID,NICOLAE |
| DINU,ION | |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 238874 / 222048 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 636/D22 |