Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1976

636/D22

DINU,ION
    Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine.- Bucureşti : Ceres , 1976.
    148p.cu fig..

636.033:636.2
65.012.4_658.5:636.2


035 __ $a636/D22
101 __ $aROM
200 __ $aEconomia şi organizarea producţiei de carne de taurine $bCarte tipărită
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1976
215 __ $a148p.cu fig.
299 __ $aEconomia şi organizarea producţiei de carne de taurine
675 __ $a636.033:636.2
675 __ $a65.012.4_658.5:636.2
686 __ $a636
700 __ $aDAVID,NICOLAE
700 __ $aDINU,ION
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 238874 / 222048 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 636/D22
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu