ISBN | |
Număr ISBN | 109876543 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 641.5/C94 |
Limba resursei | |
Limba textului | ENG |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Culinaria: European Specialities |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | (desenat) Peter Feieiabend |
(editor) Christine Westphal | |
(foto.) Gunter Beer | |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Cologne |
Editura | Konemann |
Data publicării | 2000 |
Titlu | |
Titlu | Culinaria: European Specialities |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 641.5 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 295287 / 438656 | Secţia Limbi Străine | Împrumut | Da | 641.5/C94 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
Secţia Limbi Străine | Împrumut | 1 |
|