| ISBN | |
| Număr ISBN | 109876543 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 641.5/C94 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ENG |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Culinaria: European Specialities |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Prima menţ. de resp. | (desenat) Peter Feieiabend |
| (editor) Christine Westphal | |
| (foto.) Gunter Beer | |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Cologne |
| Editura | Konemann |
| Data publicării | 2000 |
| Titlu | |
| Titlu | Culinaria: European Specialities |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.5 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 641.5 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 295287 / 438656 | Secţia Limbi Străine | Împrumut | Da | 641.5/C94 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| Secţia Limbi Străine | Împrumut | 1 |
|