Condiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP

Autor chat
Editura Galaţi University Press
Loc publicare Galaţi
An 2010
Subiect piscicultură chat
ISBN 9786068008851
Note Bibliografie

639.3/C64

MIHOCIU,TAMARA
    Condiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP / (coordonator) Metaxa,Isabelle.- Galaţi : Galaţi University Press , 2010.
    302p..    
    Bibliografie.
    ISBN 9786068008851

    1. piscicultură

639.3

010 __ $a9786068008851
035 __ $a639.3/C64
101 __ $aRO
200 __ $aCondiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP $bCarte tipărită $f(coordonator) Metaxa,Isabelle
210 __ $aGalaţi $cGalaţi University Press $d2010
215 __ $a302p.
299 __ $aCondiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP
300 __ $aBibliografie
606 __ $apiscicultură
675 __ $a639.3
686 __ $a639.3
700 __ $aSTANCIU,SILVIUS
700 __ $aMIHOCIU,TAMARA
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 334811 / 528577 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 639.3/C64
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu