Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64/B17 |
Limba resursei | |
Limba textului | ROM |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1979 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 208p._12f.pl. |
Titlu | |
Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641:635.8 |
664.8 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BAHRIM,MITRIȚA |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 274226 / 256262 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 64/B17 |