| Autor | BOBER,PHILLIS PRAY chat |
| Editura | Institutul European chat |
| Loc publicare | Iaşi |
| An | 2010 |
| Subiect | meniuri chat |
| reţete culinare chat | |
| ISBN | 9789736116667 |
| Note | Note; bibliografie; index |
| ISBN | |
| Număr ISBN | 9789736116667 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 641.55/B60 |
| Limba resursei | |
| Limba textului | ROM |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Artă, cultură şi gastronomie |
| Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
| Titlu paralel propriu-zis | Gastronomie antică şi medievală |
| Prima menţ. de resp. | (traducere) Todirică,Geanina Elena |
| Numărul părţii | 68 |
| Numele părţii | Sinteze |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Iaşi |
| Editura | Institutul European |
| Data publicării | 2010 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 364p. |
| Serii | |
| Titlul seriei | Sinteze |
| Numărul părţii | 68 |
| Titlu | |
| Titlu | Artă, cultură şi gastronomie = Gastronomie antică şi medievală 68 : Sinteze |
| Notă generală | |
| Textul notei | Note; bibliografie; index |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | meniuri |
| reţete culinare | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.55:008 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 641.55 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BOBER,PHILLIS PRAY |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 282016 / 514111 | Filiala Burdujeni | Împrumut | Da | 641.55/B60 | |
| 2. | 282017 / 514110 | Filiala Obcini | Împrumut | Da | 641.55/B60 | |
| 3. | 282018 / 514109 | 2024 - Secţia Împrumut pentru Adulţi | Împrumut | Da | 641.55/B60 | |
| 4. | 282020 / 514106 | Sala de Lectură | Împrumut la sala de lectură | Da | 641.55/B60 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| 2024 - Secţia Împrumut pentru Adulţi | Împrumut | 1 |
|
| Filiala Burdujeni | Împrumut | 1 |
|
| Filiala Obcini | Împrumut | 1 |
|