Alimentele și analiza lor chimică : Laptele, ouăle, carnea, grăsimile și derivatele lor

Autor chat
Editura Medicală
Loc publicare Bucureşti
An 1957
Subiect tehnologia produselor alimentare / produse ale animalelor chat

637/Ş20

ŞANDRU-COSTACHE,CORNELIA
    Alimentele și analiza lor chimică : Laptele, ouăle, carnea, grăsimile și derivatele lor.- Bucureşti : Medicală , 1957.
    728p..

    1. tehnologia produselor alimentare / produse ale animalelor

637

299 __ $aAlimentele și analiza lor chimică : Laptele, ouăle, carnea, grăsimile și derivatele lor
975 __ $a637
200 __ $aAlimentele și analiza lor chimică $bCarte tipărită $eLaptele, ouăle, carnea, grăsimile și derivatele lor
700 __ $aŞANDRU-COSTACHE,CORNELIA
035 __ $a637/Ş20
675 __ $a637
686 __ $a637
606 __ $atehnologia produselor alimentare / produse ale animalelor
101 __ $aROM
210 __ $aBucureşti $cMedicală $d1957
215 __ $a728p.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 242573 / 050560 Sala de Lectură Împrumut la sala de lectură Da 637/Ș20
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu